Soita studioon

Tiistai, 15.
lokakuuta
2019.
Onnittelut -
13.2.2018, 11:18 – päivitetty 5.3.2018, 15:59

Hannaleena Laaksamo aloitti HitMix Jyväskylän juontajana

Media

HitMix Jyväskylän juontajana aloitti maanantaina Hannaleena Laaksamo. Hannaleenaa kuullaan jyväskyläläisen paikallisradio HitMix Jyväskylän lähetyksissä iltapäivisin maanantaista perjantaihin kello 13.00 – 17.00. Hannaleena Laaksamo on tullut mediassa tunnetuksi muun muassa Miss Helsinki tittelistä vuonna 2016. Lisäksi hän on hoitanut paljon erilaisia pr- ja juontotehtäviä pääkaupunkiseudulla. Radiokokemusta Hannaleena hankki HitMix Kuopiosta ennen muuttoa synnyinseudulleen Jyväskylään.

- Olen hittimiksaus syntyperäistä jyväskyläläisyyttä, kieroa savolaisuutta ja räiskyvää stadilaisuutta. Minun elämässäni sattuu ja tapahtuu, ja lähetyksessäni onkin esillä ilmiöitä, tapahtumia, hassuja kommelluksia ja tarinoita sekä sopeutumista keskisuomalaiseen elämänmenoon, kertoo Hannaleena.

HitMixin lähetykset tehdään aamupäivisin Sanomatalon radiostudiosta Helsingistä, mutta iltapäivässä on luvassa vahva paikallinen lähetys, joka tehdään Kauppakadulta Jyväskylän keskustasta. Iltapäivälähetys on suoraa sataprosenttisesti jyväskyläläistä asiaa aina ilmiöistä, ihmisiin ja tapahtumiin, urheilua unohtamatta. HitMix Jyväskylä kuuluu Jyväskylässä taajuudella 88,0 MHz ja Äänekoskella 88,4 MHz.

- HitMix Jyväskylä haluaa olla kaupunkilaisten arjessa mukana, joten kaikki juttuvinkit ovat erittäin tervetulleita, toteaa Hannaleena.

Advertisement