Soita studioon

Tiistai, 15.
lokakuuta
2019.
Onnittelut -
18.8.2017, 16:46 – päivitetty 21.8.2017, 7:28

Jalkapalloasiantuntija: "Syyskuu ratkaisee JJK:n sarjapaikan kohtalon - silloin on pakko ottaa voittoja"

Media

JJK kohtaa sunnuntaina Harjulla Veikkausliigaa johtavan HJK:n. Jalkapalloasiantuntija Matti Lahtinen vieraili tänään Radio Kompassin iltapäivälähetyksessä Henri Bergin haastattelussa.

Lahtisen mukaan JJK:lla on vielä kaikki mahdollisuudet ohittaa ainakin HIFK ja välttää suora putoaminen.

- Voitto PS Kemistä teki hyvää joukkueelle. Etenkin kun se voitto napattiin loppuhetkillä, kun aiemmin kaudella monta peliä on hävitty nimenomaan pelin loppupuolella tulleisiin maaleihin.

Syyskuu tulee Lahtisen mukaan määrittämään JJK:n kauden onnistumisen, sillä silloin vastassa ovat useat muut Veikkausliigan tyvipään joukkueet.

- Syyskuu ratkaisee JJK:n sarjapaikan kohtalon - silloin on pakko ottaa voittoja. Pelkät tasapelipisteet eivät riitä, Lahtinen toteaa.

Sunnuntain kotiottelussa HJK:ta vastaan ei myöskään ole jaettu pisteitä ennen pelin alkua, vaikka Klubi otteluun lähteekin selkeänä suosikkina.

- Pallo on pyöreä ja peli kestää 90 minuuttia. JJK:n kannalta on toki hiukan harmillista, että HJK:lla on tappio alla. Klubilaiset eivät varmasti tule takki auki, sillä eiväthän he suurimpana mestarisuosikkina "voi" hävitä kahta ottelua putkeen.

Kuuntele Lahtisen haastattelu klikkaamalla nuottia kuvan yllä.

Radio Kompassi

Advertisement