Soita studioon

Torstai, 17.
lokakuuta
2019.
Onnittelut -
19.10.2017, 12:26 – päivitetty 20.10.2017, 7:04

JJK:n toimistolla valmistaudutaan tulevaan piirtämällä kahta eri skenaariota: "Uskoa löytyy, että meillä on vielä neljä peliä jäljellä tällä kaudella"

Media

JJK:lla on jäljellä kaksi ottelua tämän kauden Veikkausliigassa ja joukkue taistelee edelleen kynsin hampain säilyttääkseen sarjapaikkansa. Toimitusjohtaja Janne Mönkkönen piipahti torstaina Radio Kompassilla Henri Bergin haastattelussa.

Haastattelun ensimmäisessä kuullaan, millä tavoin seuran toimistolla valmistellaan jo ensi kautta. Mönkkönen suojatteineen on jo pitkän tovin joutunut piirtämään kahta eri skenaariota, kun ensi kesän sarjataso on vielä auki. Lisäksi kettupaitojen toimitusjohtaja kertoo, millainen ensimmäinen Veikkausliiga-sesonki on toimiston näkökulmasta ollut.

Toisessa osassa Mönkkönen pohtii, miksi JJK on jäänyt tämän kauden kotiotteluissa ennen kauden alkua asetetusta tavoitteesta yleisömäärien suhteen. Lopussa käydään läpi myös keskisuomalaisen jalkapalloilun tulevaisuutta ja siihen liittyviä haasteita junnufutaajien vinkkelistä.

Kuuntele Mönkkösen haastattelu klikkaamalla nuottia kuvan yllä.

Radio Kompassi

Advertisement