Soita studioon

Tiistai, 15.
lokakuuta
2019.
Onnittelut -
6.9.2017, 6:46 – päivitetty 6.9.2017, 9:12

JKU:n valmennuspäällikkö Jarkko Finni vajaan vuoden työvapaalle: "Yllättävä päätös"

Media

Jyväskylän Kenttäurheilijat starttaa yleisurheilukauteen 2017-2018 osittain uudistuvalla organisaatiolla. Seuran valmennuspäällikkönä syksystä 2013 saakka toiminut Jarkko Finni siirtyy työvapaalle (ns. valmennusvapaalle) lokakuun alusta saakka.

- Haluan kehittyä valmentajana ja keskittyä enemmän haalarivalmennukseen seuraavan vuoden ajan. Valmennettavillani on edessä tärkeä vuosi ja he satsaavat voimakkaasti omaan urheiluunsa. Haluan valmentajana myös satsata valmennukseen, vaikka se ei palkallista työtä minulle olekaan, Finni kommentoi tärkeintä motiiviaan työvapaalle.

Finni jatkaa urheilulukion yleisurheiluvalmentajana ja käy parhaillaan neuvotteluja myös YLE:n yleisurheilun asiantuntijatehtävistä kaudella 2018. Finni palaa hoitamaan JKU:n valmennuspäällikön tehtäviä syyskuussa 2018.

JKU:n valmennuspäällikkönä 11 kuukauden ajan sijaistaa seuran aiempi valmennuspäällikkö Antti Leskinen. Leskinen toimi JKU:n valmennuspäällikkyyden jälkeen vajaan neljän vuoden ajan Suomen Urheiluliiton työtehtävissä.

- Jarkon ratkaisu oli yllättävä, mutta ymmärrettävä. Ilman Antin sijaisuutta se tuskin olisi ollut kuitenkaan mahdollista järjestää. Antti tuntee seuran kuviot ja ihmiset valmiiksi, joten hän on paras mahdollinen henkilö hoitamaan vajaan vuoden mittaista sijaisuutta, seuran toiminnanjohtaja Markku Koistinen linjaa.

JKU on viime vuosien menestyvin yleisurheiluseura ja johtaa myös 2017 Kalevan Maljaa ennen SM-moniotteluita ja SM-maratonia. 

Advertisement