Soita studioon

Torstai, 17.
lokakuuta
2019.
Onnittelut -
9.6.2017, 13:28 – päivitetty 12.6.2017, 5:56

JYPiin palaava Jarkko Immonen haluaa pelata iloista ja viihdyttävää lätkää

Media

JYP-fanien monivuotinen odotus päättyy tulevana syksynä, kun Jarkko Immonen pukee kahdeksan vuoden tauon jälkeen hurrikaanipaidan ylleen. Immonen istahti tällä viikolla Radio Kompassin viikon kahvilavieraaksi Henri Bergin haastatteluun.

- Aika malttamattomana tässä jo odottaa syksyn pelejä. On kyllä hienoa tulla takaisin JYPiin. Yritetään nyt kuitenkin nauttia kesästä tässä välissä, Rantasalmen sulttaaniksi nimetty hyökkääjä naureskelee.

JYPin ensi kauden joukkueesta on julkisuudessa puhuttu tietynlaisena luokkakokouksena, mikä juontaa juurensa siihen, että joukkueessa on paljon kokeneita pelaajia, joista muun muassa J-P Hytönen ja Ossi Louhivaara olivat Immosen kanssa voittamassa seuran ensimmäistä Suomen mestaruutta keväällä 2009.

- Noin puolet joukkueesta on entuudestaan tuttuja kavereita, mutta toisaalta toinen puolikas on nuorempia pelaajia, joiden kanssa ei itse ole tullut pelattua. Syksyllä ensimmäinen tavoite on, että saadaan hitsattua ryhmä yhteen ja homma toimimaan. Kukaan tuskin kaipaa viime syksyn kaltaista starttia kauteen, Immonen pohtii tulevan kauden käynnistymistä.

Entä millaista peliä Immonen haluaisi nimekkään ja vahvistuneen JYPin ensi kaudella pelaavan?

- Toivon, että pystyttäisiin pelaamaan iloista ja mukavaa lätkää, että saadaan kansaa halliin ja tunnelmaa peleihin. Maaleja, tapahtumia ja muutenkin sellaista että mennään eikä meinata, niin katsojatkin tykkää. Sellaista peliä tykkään itsekin pelata - että ei olisi liian sellaista nyhjäämistä.

Kuuntele Immosen haastattelu klikkaamalla nuottia kuvan yllä. Ensimmäisessä osassa puhutaan miehen fiiliksistä pukea JYP-paita ylleen kahdeksan vuoden tauon jälkeen ja hurrikaaniseuran omistajuuskuvioista. Immonenhan hankki yhdessä J-P Hytösen, Harri Pesosen ja Tuomas Pihlmanin kanssa siivun seuran omistuksesta tänä keväänä. Toisessa osassa muistellaan maailmanmestaruuskevättä 2011, jolloin Immonen voitti MM-kisojen pistepörssin, olympiakisoja 2010 ja 2014 sekä miehen kokemuksia KHL:ssä pelaamisesta.

Radio Kompassin kahvilavieras-ohjelma tulee aina torstaisin klo 13-14. Lähetystä tehdään kesän ajan Lutakon sataman kahvilasta.

Radio Kompassi

Advertisement