Soita studioon

Maanantai, 10.
joulukuuta
2018.
Onnittelut -
14.11.2017, 13:43 – päivitetty 15.11.2017, 16:55

JYPin toimistolta tuttu Jari-Arvi Mäkelä vahvistaa HitMix Jyväskylän myyntitiimiä

Media

Marraskuun alussa lähetykset aloittanut HitMix Jyväskylä vahvistaa paikallista myyntitiimiään, kun viimeiset reilut viisi vuotta JYPin myyntipäällikkönä yritysmyynnissä työskennellyt Jari-Arvi Mäkelä aloittaa työt HitMix Jyväskylän myyntipäällikkönä. HitMixin lisäksi Mäkelän vastuulla on Helmiradio Jyväskylän mainosmyynti.

JYPin lisäksi Mäkelä on aiemmin työskennellyt muun muassa Karto Oy:n, Lindström Oy:n ja L&T Oyj:n palveluksessa. Kokemusta miehelle on kertynyt niin vähittäiskauppa- kuin teollisuusasiakkaiden parissa sekä palvelu- että tuotemyynnissä.

- Suurella innolla otan uuden haasteen vastaan. Kiekkotermein sanoisin, että meikäläinen on voimakkaasti peliorientoitunut pitkän linjan myynnintekijä - ja hyvällä tavalla vanhan liiton myyntiammattilainen. Alea iackta est!, Mäkelä virnuilee.

Mediatakojat Oy ja Nelonen Media lanseerasivat yhteistyössä HitMixin valtakunnallisesti 15. syyskuuta. Jyväskylässä HitMix alkoi kuulua 1. marraskuuta, jolloin Radio Kompassi muuttui HitMix Jyväkyläksi. HitMix kuuluu Jyväskylässä taajuudella 88,0 MHz ja Äänekoskella 88,4 MHz. Kanava soittaa eniten hittejä 90-luvulta tähän päivään.

Mediatakojat Oy:n aluejohtajana jatkaa Paavo Mölsä ja HitMix Jyväskylän tuottajana Henri Berg.

Radio Kompassi

Advertisement