Soita studioon

Torstai, 17.
lokakuuta
2019.
Onnittelut -
21.2.2018, 9:38 – päivitetty 21.2.2018, 16:04

Kirittäret toimi vanhusten saattajina JYP-Jukurit ottelussa

Media

Kirittärien pelaajat jatkoivat yhteistyötään JYPin kanssa lauantaina 17.2., kun he toimivat saattajina JYP-Jukurit ottelussa vanhuspalveluiden asiakkaille

JYP ja Kirittäret kutsuivat Jyväskylän vanhuspalveluiden asiakkaita seuraamaan Kirittärien pelaajien seurana JYPin voitokasta ottelua Mikkelin Jukureita vastaan lauantaina 17.2. Kirittärien pelaajat toimivat tapahtumassa 13 vanhuksen saattajina ja hakivat vanhukset Delta-auton lainaamilla autoilla otteluun. 

– Tapahtuma oli todella onnistunut. Saimme paljon positiivista palautetta tempauksesta niin päivän aikana kuin jälkikäteen muun muassa sosiaalisen median välityksellä. Vanhusten syrjäytyminen ja harrastetoiminta puhututtaa tällä hetkellä paljon, ja halusimme osaltamme Kirittärissä olla tukemassa koko Jyväskylän kaupungin yleistä hyvinvointia, Kirittärien seurajohtaja Petri Kaijansinkko kertoo.

JYP ja Kirittäret haluavat olla toteuttamassa Jyväskylän kaupungin strategiaa syrjäytymisen ehkäisemiseksi, tukea kaupungin asukkaiden osallistumista harrastustoimintaan ja edistää yleistä hyvinvointia.

– Delta-auton lähdettyä mukaan tempaukseen, pystyimme toteuttamaan tapahtuman, joka ei jätä ulkopuolelle autottomia tai muuten liikuntarajoitteisia kaupunkilaisia. Tapahtumaan osallistui yhteensä 13 vanhusta neljästä eri kaupunginosasta. Halusimme myös osallistaa jyväskyläläiseen urheiluyhteisöön sellaisia ihmisiä, joilla ei olisi muuten mahdollisuutta osallistua esimerkiksi urheilutapahtumiin, kertoo Kaijansinkko.

Vastavuoroisesti kesällä JYPin pelaajat toimivat vanhusten saattajina Kirittärien pelissä. Uutinen on saanut vanhusten keskuudessa positiivisen vastaanoton.

Advertisement