Soita studioon

Torstai, 17.
lokakuuta
2019.
Onnittelut -
14.11.2017, 11:58 – päivitetty 15.11.2017, 16:53

MaanantaiMakasiini: Juha-Pekka Hytönen vakuuttaa, että JYPin peli ja tulos paranee myös Liigassa

Media

HitMix Jyväskylän viikoittaisessa urheilun ajankohtaisohjelmassa MaanantaiMakasiinissa vieraili eilen JYPin kapteeni Juha-Pekka Hytönen. Henri Bergin haastattelussa käyneen Hytösen mukaan JYP rakentaa jo tässä vaiheessa kautta kuntopohjaa, joka tähtää siihen, että joukkue olisi parhaassa terässä keväällä, kun pudotuspelit alkavat.

- Ei tässä ehkä ole Liigan osalta menty ihan jokainen yksittäinen peli edellä. Tavoitteet on keväällä ja sinne on kuitenkin pitkä aika ja matka. Melko haipakkaa on menty reilu kuukausi, ja pelien ohessa täytyy kuitenkin reenata laadukkaasti.

Viime viikolla JYP raivasi tiensä CHL:n kahdeksan parhaan joukkoon ainoana suomalaisryhmänä. Hytönen ei kuitenkaan kiistä, etteikö joukkueen otteiden olisi syytä parantua myös kotoisessa Liigassa.

- Uskon että tulos paranee ja peli paranee. Ollaan me paljon korkeammalla kuin viime vuonna tähän aikaan ja silloin päädyttiin kolmanneksi. Jos me nyt ollaan keväällä sija tai kaksi korkeammalla, niin ei meillä ihan hirveän huonosti mene.

Kuuntele Hytösen haastattelu klikkaamalla nuottia kuvan yllä.

Radio Kompassi

Advertisement