Soita studioon

Perjantai, 24.
marraskuuta
2017.
Onnittelut -
31.10.2017, 11:58 – päivitetty 15.11.2017, 16:55

Radio Kompassi on nyt HitMix Jyväskylä!

Media

Radio Kompassi on uudistanut lähetystään ja jatkaa nyt HitMix Jyväskylänä. Mediatakojat Oy ja Nelonen Media lanseerasivat yhteistyössä HitMixin valtakunnallisesti 15. syyskuuta. Kanava soittaa eniten hittejä 90-luvulta tähän päivään.

HitMixin lähetykset tehdään aamupäivisin Sanomatalon radiostudiosta Helsingistä, mutta iltapäivässä on luvassa vahva paikallinen lähetys, joka tehdään Kauppakadulta Jyväskylän keskustasta. Kanavan aamulähetyksen juontaa klo 05:30 - 9:00 kokenut mediapersoona Ari Hursti. HitMix Jyväskylän Virallisessa iltapäivässä 13:00 – 17:00 äänessä on Jyväskylän oma poika Henri Berg. Iltapäivälähetys on suoraa sataprosenttisesti jyväskyläläistä asiaa aina ilmiöistä, ihmisiin ja tapahtumiin, urheilua unohtamatta.

HitMix Jyväskylä kuuluu Jyväskylässä taajuudella 88,0 MHz ja Äänekoskella 88,4 MHz.  Historian ensimmäinen HitMix Jyväskylän Virallinen iltapäivälähetys kuultiin keskiviikkona 1.11.

- Vahva paikallinen ote on iltapäivälähetyksen kantava voima. Jyväskylän kokoisessa kaupungissa riittää tarinoita kerrottavaksi ja on hienoa, että paikallisuus on edelleen kanavalla tärkeässä roolissa. Paikallisuutisetkin tulevat iltapäivälähetyksessä tuttuun tyyliin tasatunnein. Tervetuloa siis kuulolle uudet ja vanhat kuulijat, HitMix Jyväskylän tuottaja Henri Berg kommentoi.

Nelonen Median ja Mediatakojien yhteisen HitMix-kanavan kuuluvuusalueella asuu lähes kolme miljoonaa suomalaista.

- Yhteistyöllä haluamme vahvistaa radiotarjontaa suurimpien kaupunkien alueilla ja tarjota myös alueellisille mainostajille lisää tavoittavuuksia. Omaa ysärikanavaa on varmasti jo odotettu markkinoilla, ja idea tukee hyvin nykyisiä alueellisia kanaviamme, Mediatakojien toimitusjohtaja Sampsa Jolma toteaa.

Kanava mahdollistaa mainostajille sekä paikalliset että valtakunnalliset ratkaisut ja näiden yhdistelmät. Valtakunnallisen ja pääkaupunkiseudun mainonnan myy Sanoma Media Finlandin mediamyynti, kun taas muusta paikallisesta mainonnasta vastaa Mediatakojat.

Radio Kompassi

Advertisement