Soita studioon

Keskiviikko, 20.
kesäkuuta
2018.
Onnittelut -
14.9.2017, 10:24 – päivitetty 15.9.2017, 6:09

Poliisin ilta Jyväskylässä: juoksukaljoja ja hurjaa rallia keskustassa

Sisä-Suomen poliisilaitoksella oli aktiivinen keskiviikkoilta. Vehkakujalla sijaitsevassa marketissa tapahtui puoli seitsemän aikaan näpistys. Noin 30-vuotias mies vei kaupasta olutpakkauksia ja lähti juosten karkuun. Vartija juoksi miehen kiinni ja poliisipartio kuljetti miehen poliisiasemalle. Asiaa selviteltäessä ilmeni, että hänestä oli voimassaoleva etsintäkuulutus.

Samassa kaupassa kävi myöhemmin saman illan aikana varkaisilla toinenkin mies. Hän anasti kaupasta mm. olutta sekä alkoholittomia juomia ja aurinkolasit. Anastusrikoksesta kiinnijääminen oli neljäs kerta vuoden sisään. Miestä epäillään myös järjestysrikkomuksesta, sillä hänen hallustaan löytyi spraymaalipulloja sekä paksu tussi, joiden hallussapitoon ei ollut hyväksyttävää syytä.

Puoli yhdeksän jälkeen poliisipartio pysäytti Tourulantiellä valottoman henkilöauton, jota kuljetti alle 30-vuotias nainen. Ajo-oikeudeton kuljettaja puhalsi alkometriin nollatuloksen, mutta huumepikatesti näytti positiivista. Ajo-aikaan hänellä oli kaksi matkustajaa kyydissään.

Kolmekymppinen mies kaahasi Jyväskylässä klo 01.25. Keuruuntiellä kahdeksankympin nopeusrajoitusalueella 128 km/h. Miestä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Aamuyöllä puoli neljän aikaan moottoripyöräpoliisi havaitsi Vapaudenkadulla bussien terminaalialueelle ajavan henkilöautoilijan. Poliisi lähti tarkastamaan kyseistä ajoneuvoa, jolloin sen kuljettaja kiihdytti vauhtia ja kääntyi Vapaudenkadulta Kilpisenkadulle ajaen päin punaisia liikennevaloja. Vapaudenkadulla henkilöauton nopeus oli 80 km/h. Kyseisellä paikalla on 20 km/h:n rajoitus ja moottoriajoneuvolla ajo kielletty -liikennemerkki. Henkilöauto pysähtyi lopulta Kilpisenkadun yläpäähän. Auton alle 30-vuotiasta kuljettajaa epäillään törkeän liikenneturvallisuuden vaarantamisen lisäksi rattijuopumuksesta. Mies puhalsi alkometriin rattijuopumuksen ylittävän lukeman. 

Advertisement