Soita studioon

Tiistai, 19.
marraskuuta
2019.
Onnittelut -
25.2.2016, 9:59

Taste of Game tuo riistaruoan Jyväskylän huippuravintoloihin

Media

Helmi-maaliskuussa Jyväskylässä lanseerataan Taste of Game-riistaruoka tapahtuma. Ravintolat Pöllöwaari, Naissaaren kahvi- ja juhlahuone sekä Figaro pitävät jokainen vuorostaan Taste of Game-riistaruoka illan, jolloin menussa on riistaerikoisuuksia.

Idean isä on Metsästäjäliiton Keski-Suomen piirin toiminnanjohtaja Jani Nuijamaa, joka kertoi Radio Kompassin harjoittelija Veeralle, kuinka idea lähti siitä, että hän halusi tarjota myös ei-metsästäville ihmisille mahdollisuuden tulla syömään riistaa huippukokkien valmistamana.

- Näiden annosten kautta haluan välitää oman kunnioitukseni siitä, että mitä se 2000-luvun metsästäjän kunnioitus sitä riistaa kohtaan on, Nuijamaa kertoo. - Järjestönä emme saa tästä mitään, ainoastaan tavoitteena on tuottaa itselle ja muille hyvää mieltä ja makuelämyksiä.

Veera oli myös onnekas ja pääsi näkemään ja maistamaan mitä Naissaaren keittiömestari Jari Rajaranta aikoo heidän riistaruoka illassaan tarjota. Kuuntele koko juttu yläpuolelta nuotin kuvaa klikkaamalla ja kuule mitä Naissaaren riistaruokaillassa on tarjolla.

Taste of Game riistaruokaillat järjestetään perjantaina 26.2 Ravintola Pöllöwaarissa, lauantaina 5.3 Naissaaren kahvi- ja juhlahuoneessa ja torstaina 24.3 Figarossa. Illalliskortit kannattaa varata etukäteen kyseessä olevasta ravintolasta.

Radio Kompassi

Advertisement