Soita studioon

Torstai, 17.
lokakuuta
2019.
Onnittelut -
22.6.2017, 13:42 – päivitetty 26.6.2017, 6:53

Teatteri Eurooppa Nelosen kesäkomedian käsikirjoittanut ja ohjannut Mikko Kivinen muistaa elävästi, kuinka Teemu Selänne ja Jokerit kurmuuttivat JYP HT:ta 90-luvun alussa

Media

Radio Kompassilla jututettiin tänään viikon kahvivieraana pitkän ja komean uran tehnyttä näyttelijä, ohjaaja, juontaja, käsikirjoittaja ja muusikko Mikko Kivistä. Tänä kesänä Kivinen ohjaa Teatteri Eurooppa Neljän musiikkikomedian Elämä janottaa, joka tulee ensi-iltaan Äänekosken Kartano Kievarissa huomenna perjantaina.

Tapio Liinojan ja Mikko Kivisen käsikirjoittama tarina kertoo kaupungin kingi Morganin seikkailuista: mitä kaikkea voi tapahtua, kun kaupunkilaisen elämä suistuu raiteiltaan pienessä kylässä.

Taiteilija Kivinen paljastui haastattelussa myös innokkaaksi kiekkofaniksi, joka on kannustanut Jokereita jo vuodesta 1973. Kivinen kertoi haastattelussa mieleenpainuneita tapahtumia kiekkokatsomossa, joihin myös Jyväskylän ylpeys JYP liittyy vahvasti.

Kuuntele klipit Kivisen haastattelusta klikkaamalla nuottia kuvan yllä.

Ensimmäisessä osassa keskitytään Elämä janottaa musiikkikomediaan. Toisessa osassa pitkän uran tehnyt taiteilija avaa näyttelijän ja ohjaajan työn saloja. Kolmannessa pätkässä naureskellaan Kivisen kokemuksille suomalaisissa kiekkokatsomoissa.

Radio Kompassin kahvivieras-ohjelma kuullaan radiossa aina torstaisin klo 13-14.

Radio Kompassi

Advertisement