Soita studioon

Torstai, 17.
lokakuuta
2019.
Onnittelut -
1.2.2017, 14:40 – päivitetty 16.2.2017, 10:09

Vielä ehtii mukaan erityisliikkujien laskettelupäivään

Media

Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut järjestää 5.2.2017 sunnuntaina erityisliikkujien laskettelupäivän Laajis Oy:n ja eri oppilaitosten kanssa Laajavuoressa. Tapahtumassa pääsee laskettelemaan ohjatusti kelkka- ja pystylaskettelua.

Ensisijaisesti paikat on tarkoitettu henkilöille, jotka eivät ole aiemmin päässeet kokeilemaan laskettelua. Mukaan voi tulla koko perhe viettämään hauskaa ulkoilupäivää.

Erityisliikunnalla tarkoitetaan sellaisten henkilöiden liikuntaa, joilla on vamman, sairauden tai muun toimintakyvyn heikentymisen tai sosiaalisen tilanteen vuoksi vaikea osallistua yleisesti tarjolla olevaan liikuntaan ja joiden liikunta vaatii soveltamista ja erityisosaamista. Erityisryhmien liikunnan määritelmä tarkoittaa erityisesti vammaisia, pitkäaikaissairaita sekä yli 65-vuotiaita henkilöitä. Osa iäkkäistä henkilöistä on varsin toimintakykyisiä, joten heidän kohdallaan erityisryhmiin lasketaan kuuluvaksi ne henkilöt, joiden toimintakyky on selvästi heikentynyt iän, vamman tai pitkäaikaissairauden takia.

Haastattelun pääset kuuntelemaan yläkulmassa olevaa nuottia klikkaamalla.

Advertisement