Soita studioon

Torstai, 17.
lokakuuta
2019.
Onnittelut -
6.10.2017, 12:27 – päivitetty 6.10.2017, 13:24

Yösyöttö-elokuva nähdään sittenkin Jyväskylässä! Kuuntele ohjaaja Marja Pyykön ja näyttelijä Petteri Summasen kokemukset vauvoja vilisevistä kuvauksista

Media

Syksyn odotetuimpiin elokuviin lukeutuva kotimainen Yösyöttö-elokuva oli jäädä näkemättä Jyväskylässä sen ensi-iltaviikonloppuna. Tuotantoyhtiö Solar Films ja levitysyhtiö Nordisk Film eivät päässeet Finnkinon kanssa sopuun lipputulojen jakamisesta, joten komedia tippui Finnkinon ohjelmistosta. Yösyötölle on kiivaasti etsitty vaihtoehtoisia jakelukanavia, ja tänä viikonloppuna se nähdään Jyväskylän Paviljongin Wilhelm-salissa perjantaista sunnuntaihin yhteensä yhdeksän näytöksen verran. Elokuvanäytökset toteutetaan yhteistyössä Keski-Suomen Elokuvakeskuksen kanssa ja näytösaikoja voi tutkia Paviljongin nettisivuilla.

Tänään perjantaina ensi-iltansa saava Yösyöttö nähdään Keski-Suomessa myös Joutsan Kinossa, Äänekosken Kinomikossa, Saarijärven Kisakinossa, sekä Jämsän Kinottaressa.

Yösyötön ohjaaja Marja Pyykkö ja näyttelijä Petteri Summanen piipahtivat aiemmin tällä viikolla Radio Kompassilla Elsa Kalervon haastattelussa kertomassa, että kuvauksissa haastekerrointa lisäsivät elokuvassa esiintyvät lukuisat vauvat ja pikkulapset. Kuuntele haastattelu klikkaamalla nuottia kuvan yläpuolella. 

Advertisement