Soita studioon

Tiistai, 21.
tammikuuta
2020.
Onnittelut -
11.9.2017, 16:58 – päivitetty 12.9.2017, 5:59

Kirittäret vahvistuu Rauman Lukosta Jyväskylään siirtyvällä Laura Toikkasella

Media

Laura Toikkanen siirtyy Rauman Lukosta Kirittärien superpesisjoukkueen vahvuuteen kaksivuotisella sopimuksella. 22-vuotiaan Toikkasen ja Kirittärien välinen pelaajasopimus on kaksivuotinen.

Etukentällä ja polttolinjassa ulkopeliä pelaava Laura Toikkanen on nopea etenijä ja vaihtaja. Toikkanen on pelannut neljä kautta naisten superpesistä, joista hän on pelannut yhden kauden Raumalla ja kolme kautta Lappeenrannan Pesäyseissä.

– Odottavaisin ja uteliain mielin lähden kauteen 2018. On mukavaa päästä pitkästä aikaa treenaamaan joukkueen mukana koko vuoden ympäri. Muutto perhesyiden vuoksi Jyväskylään helpotti ratkaisuani, oikeastaan Kirittäret oli minulle lopulta hyvinkin luonnollinen valinta, Laura Toikkanen kertoo.

Kirittärillä on nyt kasassa kaudelle 2018 yhdeksän sopimusta superpesiskokemusta omaavien pelaajien kanssa. Joukkueen rakentaminen niin pelaajien kuin myös pelinjohtaja Nalle Viljasen ympärille rakentuvan valmennustiimin osalta on hyvässä aikataulussa.

– Etenemme suunnitelmien mukaisesti ja uskoakseni meillä tulee olemaan erittäin iskukykyinen joukkue tulevalla kaudella. Kaiken kaikkiaan harjoitusryhmässä on jo nyt 15 pelaajaa ja ryhmä täydentynee vielä muutamalla. Tavoitteena on tehdä joukkue, jossa on monipuolisuutta ja pelaavuutta päättyneen kauden joukkuetta enemmän. Ja tietenkin joukkue, jolla voidaan menestyä, toteaa Kirittärien seurajohtaja Petri Kaijansinkko.

Radio Kompassi

Advertisement