Soita studioon

Sunnuntai, 16.
helmikuuta
2020.
Onnittelut -
5.2.2019, 11:08

Elsa Kalervo aloitti HitMix Jyväskylän tuottaja-juontajana

Media

HitMix Jyväskylän Virallisen iltapäivän tuottaja-juontajana aloitti helmikuun 2019 alussa Elsa Kalervo.

Vuonna 2003 Mikkelistä Jyväskylään opiskelemaan muuttanut Kalervo on tuttu ääni paikallisille radionkuuntelijoille. Radiouransa hän aloitti vuonna 2011 Radio Jyväskylässä ja vuosina 2014-2017 hän toimi paikallisen Radio Kompassin vakituisena toimittajana. Esiintyminen on Elsalla verissä ja hänet on nähty myös mm. Jyväskylän kaupunginteatterin sekä Teatteri Eurooppa Neljän lavoilla näyttelijänä, tanssijana ja avustajana. Vapaa-aikanaan ikiliikkujaksi tunnustautuvaan juontajaan törmää todennäköisimmin Jyväskylän Sirkuskoululla temppuilemassa katonrajassa ja viettämässä aikaa ylösalaisin.

Viimeisen vuoden ajan Elsa on viimeistellyt kotimaista podcast-kenttää käsittelevää maisterin tutkielmaansa Jyväskylän yliopiston kieli- ja viestintätieteiden laitoksella. Hän valmistuu filosofian maisteriksi keväällä 2019.

Elsa Kalervo juontaa HitMix Jyväskylän Virallista iltapäivää neljänä päivänä viikossa. Yhtenä iltapäivänä viikossa taajuudella kuullaan Timo Lievemaata. HitMix Jyväskylän Virallinen iltapäiväshow tehdään Jyväskylän ytimessä, siellä missä kaikki tapahtuu – keskustan kävelykadun varrella. Lähetys tarjoaa arkisin klo 13.00-17.00 suoraa ja sataprosenttisesti jyväskyläläistä asiaa aina ilmiöistä ihmisiin ja tapahtumiin, urheilua unohtamatta. Aamupäivisin HitMixin lähetykset tehdään Helsingin Sanomatalossa.

HitMix Jyväskylä kuuluu Jyväskylässä taajuudella 88,0 MHz ja Äänekoskella 88,4 MHz. Kanavaa voi kuunnella myös Radiot.fi-nettisivulla tai -mobiilisovelluksella.

Advertisement