Soita studioon

Lauantai, 14.
joulukuuta
2019.
Onnittelut -
1.3.2016, 14:30 – päivitetty 1.3.2016, 14:30

Pakohuoneyritys Mysteeri tarjoaa mysteerisen laadukkaita Room Escape-kokemuksia

Media

Pakohuoneyritys Mysteeri on aloitti toimintansa vasta vuosi sitten, mutta on nopeasti vakiinnuttanut paikkansa Jyväskylässä ja laajentanut myös muihin kaupunkeihin. Helmikuun alussa Savelasta Kauppakadulle muuttaneen Mysteerin toinen perustaja ja luova johtaja Emmi Kärnä kävi Radio Kompassin studiolla kertomassa Veera Perälälle, mitä muuton taustalla oli.

- Lähdettiin vuosi sitten kokeilemaan ihan harrastepohjalta, että tykkäisikö ihmiset tälläisestä, ja kyllähän ne tykkäsivät. Välillä oli ongelmana, että ihmiset eivät halunneet lähteä pois sieltä huoneesta vaikka tarkoitus olikin, Kärnä nauraa.

-Toiminta kasvoi nopeasti ja työntekijöitä tuli lisää, ja kysyntää oli hirveäsi niin totesimme, että yksinkertaisesti enää eivät neliöt riittä Savelassa. Halusimme tarjota laadukkaan asiakaskokemuksen siitä lähtien kun asiakas astuu ovesta sisään, eikä siellä yksinkertaisesti ollut tarpeeksi neliötä, että olisimme voineet ottaa niin paljon ihmisiä sisään kun halusimme, Kärnä selittää.

Nopean laajentumisen Kärnä selittää laadukkaissa mysteereillä sekä omistatuneella ja osaavalla henkilökunnalla. Varsinkin pelinvetäjiä eli mysteerikoita Kärnä kehuu osaavaksi, sillä he ovat osa mysteeriä ratkaisemaan lähtevää tiimiä.

Kauppakadulle muuttaessa Mysteeri on suunnitellut uuden mysteerin, jota voi pelata myös mittelöversiona. Mitä tämä tarkoittaa ja mitä muuta uutta Mysteeriltä on luvassa, se selviää kuuntelemalla Emmi Kärnän koko haastattelu yläpuolelta nuotin kuvaa klikkaamalla.

Radio Kompassi

Advertisement