Soita studioon

Tiistai, 21.
tammikuuta
2020.
Onnittelut -
13.9.2017, 17:12 – päivitetty 14.9.2017, 6:47

Palaako Miklik Jyväskylään ja milloin JYP-applikaatio julkaistaan? Näin toimitusjohtaja vastaa

Media

Kuten Radio Kompassi aiemmin uutisoi, huhut slovakialaisen Michel Miklikin paluusta Jyväskylään ovat kiihtyneet miehen solmittua toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen Slovakian toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan HC Bratislavan kanssa. JYPin toimitusjohtaja Aku Vallenius vieraili tänään Radio Kompassin iltapäivälähetyksessä vastaamassa tähän faneja askarruttavaan kysymykseen.

- Tämä ei suoraan tarkoita Miklikin paluuta. Me ei olla mitenkään sidoksissa miehen tuoreeseen sopimukseen. Totta kai meillä on laajan pelaajakatraan kanssa neuvotteluyhteys ja Miklik voi olla yksi heistä, Vallenius pyörittelee.

Alkukesästä JYP kertoi lanseeraavansa oman applikaation lähiaikoina, mutta sovellusta ei ole vieläkään julkaistu. Valleniuksen mukaan julkaisuhetki ei kuitenkaan ole kaukana.

- Tänään se itse asiassa nytkähti aika paljon eteenpäin. Applikaatio on ollut testiryhmällä testissä ja siihen on tehty viilauksia. Me ois voitu lykätä se markkinoille jo ennen ekaa CHL-peliä, mutta haluttiin ottaa varman päälle, koska tällaista ei voi julkaista kuin kerran. Tunnettua on, että applikaatiota ei kuin vilkaista ja jos siinä on pieniäkin asioita, jotka ei toimi, niin siihen ei välttämättä palata, vaikka sitä päivitettäisiin. Me siis hiotaan se kunnolla kuntoon. Tämä on toki viivästynyt hetken, mutta siitä tulee hyvä ja se julkaistaan piakkoin.

Kuuntele Valleniuksen haastattelu klikkaamalla nuottia kuvan yllä.

Radio Kompassi

Advertisement